Telefon0799 500 100

Adresa: Com. Maracineni, Sat Argeselu, DN73 , Nr 562B

Tigla Metalica Bilka

Tigla metalica Bilka inglobeaza o serie de caracteristici care au facut ca in anul 2016 1 din 4 acoperisuri sa fie marca Bilka. Un acoperis Bilka, montat conform recomandarilor specialistilor trebuie sa aiba durata de viata minimum 50-60 de ani. De asemenea, este un acoperis rezistent si usor in acelasi timp. Sistemul de prindere a modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare. Acoperisul Bilka are o rezistenta ridicata la propagarea focului, un punct in plus pentru siguranta oferita. Nu in ultimul rand, tigma metalica are o gama variata de culori si finisaje, contribuind si completand cladirea din punct de vedere estetic.

Țigla ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică ROMANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe....

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe....

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe,...

Țigla metalica Bilka BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.
Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat...

Țigla metalică Bilka CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu...

Marcos Construct Acoperișuri Pitești

Țiglă Metalică Pitești, Argeș

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

Compozitia materialelor – sistemul de straturi

Compoziția materialelor - sistemul de straturi - Bilka

Lucios

 • 1 – folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
 • 2 – lacul de suprafață : poliester (PE) 25 µm
 • 3 – strat de bază: poliester (PE) min. 5
 • 4/8 – strat pasivare
 • 5/7 – strat de zinc: 225 – 275 g/m2
 • 6 – tablă din oțel / tablă din aluminiu
 • 9 – strat de bază: poliester (PE) min 7 µm
 • 10 – strat anticondensare (se aplică conform comenzii)
Observatie: in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

Mat

 • 1 – folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
 • 2 – lacul de suprafață: poliester (PE) 35 – 50 µm
 • 3 – stratul de bază: poliester (PE) min 5
 • 4/8 – strat pasivare
 • 5/7 – stratul de zinc: 225 – 275 g/m2
 • 6 – tablă din oțel / tabla din aluminiu
 • 9 – strat de bază: poliester (PE) min 7 µm
 • 10 – strat anticondensare (se aplică conform comenzii)
Observatie: in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

O tehnologie care se măsoară în decenii  – țigla metalică Bilka

Inovaţia tehnologică a fost dintotdeauna promoterul modernităţii, contribuind într-un fel sau altul la sporirea caltăţii vieţii. Iar fiindcă acest lucru este valabil şi în domeniul construcţiilor, tehnologia Bilka transformă orice acoperiş într-unul performant, proiectat special să contribuie substanţial la siguranţa unei locuinţe pe termen lung. Prin utilizarea ţiglelor metalice BILKA fiecare acoperiş va beneficia de protecţie completă în faţa intemperiilor pentru foarte mulţi ani, fiind pregătit să facă faţă tuturor schimbărilor de vreme. Şi de vremuri.

Atunci când în ceea ce priveşte construcţia unei case se ajunge în punctul în care trebuie ales materialul şi tehnologia care să definitiveze acoperişul, opţiunile pot fi multiple. Şi chiar dacă fiecare opţiune în parte are avantajele sale, cu siguranţă cea mai avantajoasă alegere va fi cea a unor ţigle metalice proiectate să îşi păstreze caracteristicile şi proprietăţiile pentru timp îndelungat. Aşa că pentru a fi siguri că faceţi cea mai potrivită alegere pentru locuinţa dumneavoastră, adică acea alegere de care să fiţi pe deplin mulţumiţi oricând, ţiglele metalice pe care vi le punem la dispoziţie beneficiază de toate avantajele celei mai actuale şi inovative tehnologii. Indiferent de modelul de ţiglă pentru care veţi opta.

tigla metalica acoperisuri arges
tigla metalica acoperisuri arges

Alege un acoperiş modern pentru casa ta utilizând ţigla metalică marca Bilka

Puteţi alege dintre multe feluri de ţiglă metalică BILKA pentru a realiza acoperişul de care aveţi nevoie. Puteţi alege ţiglă metalică Bilka cu profil înalt de 30mm sau chiar învelitoare cu profil plat, îmbinare pe ambele laterale, ceea ce nu numai că uşurează montajul, dar şi reduce costurile de montaj. Puteţi opta pentru ţiglă metalică din oţel zincat cu grosimi variabile, de la 0,40 mm la 0,60 mmm şi lungimi cuprinse între 500 mm şi 7000 mm. Sau puteţi opta pentru ţigla metalică clasică unde suprapunerea tehnică este de 150 mm indiferent de grosimea sau lungimea acesteia. 

Oricare ar fi tipul de ţiglă de care aveţi nevoie şi care vă avantajează cel mai mult, calitatea de care veţi beneficia va fi aceeaşi pentru oricare dintre alegeri, și anume o calitate superioară, care să vă scutească de intervenţii costisitoare pentru foarte mulţi ani de acum încolo. Pe de o parte, pentru că durata de viaţă a unui astfel de acoperiş este estimată la 60 de ani, iar pe de alta, pentru că în funcţie de finisajul ales beneficiaţi de garanţii pentru caracteristicile de culoare şi coroziune de la 10 la 30 de ani. Aşa că, odată ce aţi optat pentru un asemenea acoperiş, veţi putea sta liniştit şi vă veţi putea bucura de o casă perfect izolată şi protejată de capriciile vremii pentru foarte multă vreme. Şi fără a depune un efort colosal pentru asta. Sistemul inovativ de îmbinare pe ambele laterale face ca montajul unui acoperiş realizat din ţigle metalice BILKA să fie deopotrivă simplu şi rentabil, ceea ce nu numai că va diminua timpul de instalare, dar şi costurile.

Fie că optaţi pentru un model clasic de ţiglă metalică sau pentru unul cu un stil arhitectural specific, învelitorile metalice BILKA vor conferi casei tale toată protecţia de care are nevoie aceasta. Tocmai pentru că tehnologia BILKA se măsoară în decenii.

Gamă de culori pentru Tigla Metalica Bilka