Telefon0799 500 100

Adresa: Com. Maracineni, Sat Argeselu, DN73 , Nr 562B

Intrebari frecvente despre acoperis, tigla metalica, sistem pluvial, ferestre de mansarda, montaj acoperis

Ce rol are sistemul pluvial?
Sistemul pluvial are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare. Acesta mai este numit si sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale.
Ce rol are folia anticondens?
Folia anticondens, numita si folie de difuzie sub invelitoare este un element important al unui sistem de acoperis complet si eficient. Folia anticondens se fixeaza peste capriori sau termoizolatie si sub tigla metalica (invelitoare) si actioneaza ca o protectie impotriva precipitatiilor, depunerilor de praf si a radiatiilor ultraviolete. Folia anticondens protejaza astereala, capriorii si materialul termoizolant al acoperisului de eventualele infiltratii de apa care pot ajunge sub invelitoare si faciliteaza scurgerea acestor infiltratii catre jgheaburi.
Ce inseamna acoperis ventilat?
Acoperisurile ventilate sunt un concept nou, care aduce acoperisului un plus de durabilitate si eficienta. Ventilatia este procesul prin care se creaza un flux continuu de aer intre partea interioara si partea exterioara a acoperisului, asigurand un mediu uscat. O ventilatie adecvata este esentiala in mentinerea structurii acoperisului uscata.
Ce inseamna acoperis simplu-ventilat?
Acoperis cu spatiu ventilat doar intre sipci/tigla si astereala.
Ce inseamna acoperis dublu-ventilat?
Acoperisul dublu-ventilat are doua spatii ventilate.
Oferiti garantie la montajul acoperisului?
Da, 5 ani. Executam montajul acoperisului cu echipe specializate, scolarizate in mod constant de producatorii si furnizorii tiglei metalice, sistemelor de drenaj, ferestrelor de mansarda, fapt ce ne permitem sa garantam pentru calitatea lucrarilor noastre.