Telefon0799 500 100

Adresa: Com. Maracineni, Sat Argeselu, DN73 , Nr 562B

Despre MARCOS

Activam pe piata sistemelor pentru acoperis in ARGES de foarte multi ani, oferind clientilor nostri produse de calitate (tigla metalica, sisteme pluviale si accesorii), produse la preturi avantajoase (avand in vedere parteneriatele de lunga durata cu furnizorii de tigla metalica) si servicii profesionale (montaj acoperis, demolare acoperis vechi, transport).

Experienta acumulata in timp, specializarile la care participam in mod constant si portofoliul de lucrari ne definesc ca firma de incredere, garantand pentru: consiliere reala, primul pas si foarte important cand ati hotarat ca aveti nevoie de un acoperis (pentru o casa noua sau pentru renovare/ schimbare acoperis), produse variate ca utilitate, aspect, pret, dar de calitate, servicii de montaj acoperis.

Lucram cu responsabilitate si am inteles ca un client fericit si o lucrare de calitate (atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al sigurantei si protectiei oferite de acoperis) duc la succesul nostru in domeniul vanzarii si montarii sistemelor de acoperisuri complete si a ferestrelor de mansarda.

Sunati-ne la 0729 169 264 (Virgil Nicolae) sau la 0729 161 744 (Ionut Constantinescu) pentru consiliere, pentru a cere o oferta potrivita bugetului si casei dumneavoastra si va garantam ca veti fi multumit! Este important ca acoperisul locuintei dumneavoastra sa fie si estetic si sigur si durabil!

Parteneri MARCOS

Partenerii nostri sunt cei care ne furnizeaza materialele pentru sisteme complete de invelitori, dar si cei care ne scolarizeaza agentii de vanzari si echipele de montatori. Parteneriatele cu acestia de lunga durata ne aduc facilitati (timp rapid de raspuns, preturi avantajoase) pe care noi le transferam catre dumneavoastra.

Bilka - țiglă metalică, sistem pluvial și accesoriiBilka
Companie 100% romaneasca, specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.
» Vezi gama de produse
Gerard
Lider mondial în productia si tehnologia tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala. Tiglele premium Gerard pentru acoperis au in acest moment cea mai mare garantie de pe piata invelitorilor.
» Vezi gama de produse
Novatik
Lider pe piata sistemelor de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala din Romania, iar din 2010 producator al unui sistem complet pentru acoperisuri Novatik, format din tigla metalica in panouri mici, folie anticondens si sistem de drenaj.
» Vezi gama de produse
Wetterbest - producator de tigla metalica, tabla cutata, jgheaburi, burlane, tabla faltuitaWetterbest
Producator cu mai mult de 30 linii automate: de tigla metalica cu diverse profiluri, de tabla cutata de 4 tipodimensiuni, de sistem de jgheaburi si burlane, de tablă faltuită si pentru multe alte accesorii.
» Vezi gama de produse
Coilprofil - sistem de acoperis, sistem pluvialCoilprofil
Din 2002, Coilprofil produce tigla metalica – Metigla, sisteme pluviale – Metidro si sisteme metalice – Metindu: tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale.
» Vezi gama de produse
Velux
VELUX Romania este o companie de vanzari care comercializeaza ferestre de mansarda, produse de montaj, rulouri decorative si parasolare, tunele solare, atat în România cat si in Republica Moldova.
» Vezi gama de produse
Fakro - cel mai dinamic producător de ferestre de mansardă din lume.Fakro
Cel mai dinamic producator de ferestre de mansarda din lume, FAKRO are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si frumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteză accesul pe acoperis.
» Vezi gama de produse
OptiLight - Ferestre de mansarda, rame de etansare, scari acces la pod OptiLight
Brand de ferestre de mansarda fara sau cu clapeta de ventilatie, ferestre de mansarda panoramice, ferestre de mansarda termoizolante de acces pe acoperis, scari de acces la pod.
» Vezi gama de produse
Dakea - ferestre de mansarda danezeDakea
Experienta si cunostinte solide, acumulate in 60 de ani de inovatii, proiectare si productie in domeniul ferestrelor de mansarda, Dakea garanteaza satisfactia deplina a clientilor! Ferestre de mansarda daneze!
» Vezi gama de produse